Tänasest on avatud vaid hädavajalikud poed ja teenused

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Piirangud kehtivad vähemalt ühe kuu, kuni 11. aprillini.
Piirangud kehtivad vähemalt ühe kuu, kuni 11. aprillini. Foto: Arvo Meeks

Avatuks tohivad jääda ainult toidupoed, apteegid, abivahendeid ja meditsiiniseadmeid müüvad kauplused, võrguettevõtete esindused, prillipoed, lemmikloomapoed ja tanklad. Toitlustusettevõtted tohivad toitu müüa ainult kaasa.

Avatuks jäävates asutustes tuleb arvestada ruumi kuni 25-protsendilise täitumuse nõude, 2 + 2 liikumispiirangu, maskikandmise kohustuse ja desinfitseerimisvahendite olemasoluga. Samuti peab olema tagatud juurdepääs kaubanduskeskuse üldalal asuva teenusepakkuja juurde ja pakiautomaatideni.

Kaubanduskeskuses olevatesse piirangu tõttu suletud kauplustesse on ettevõtte omanikel, töötajatel, kulleritel ja teenusepakkujatel lubatud minna, st nad saavad teha näiteks inventuuri, panna kokku e-poe tellimusi, koristada. Väliturgudele piirangud ei laiene.

Teenindusettevõtted võivad tegevust jätkata, kuid peavad samuti nüüdsest arvestama ruumitäituvuse piirangu 25 protsendiga.

Teenuse osutajatena tohivad tegevust jätkata postkontorid, pangakontorid, raamatukogud, ilu- ja juuksurisalongid, kingsepa- ja kellassepatöökojad, autoremonditöökojad, rehvivahetuspunktid jne. Teenuse osutajad on ka mobiilikauplused, kus pakutakse tehnika parandamise teenust.

Piirangud kehtivad vähemalt ühe kuu ehk 11. märtsist 11. aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles