Olerex kavatseb Tapale ehitada uue tankla

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Olerexi tanklakett laieneb jõudsalt – pisut enam kui kuu aega tagasi avati nende uus teeninduspunkt Rakveres Põhjakeskuse lähistel.
Olerexi tanklakett laieneb jõudsalt – pisut enam kui kuu aega tagasi avati nende uus teeninduspunkt Rakveres Põhjakeskuse lähistel. Foto: Marianne Loorents

Tapa vallavalitsuses on kooskõlastamisel tanklaketi Olerex soov ehitada raudteelinna uus tankla. “Planeeringulahendus on olemas. Praegu on käsil kooskõlastuste ring,” ütles Tapa vallavanem Riho Tell.

Tapal juba üks Olerexi kaubamärki kandev tankla on – see asub linna piiril Paide maantee ja Pika tänava ristmikul vana autobaasi kõrval. Uus tankla on plaanis ehitada samasse piirkonda, dokumentides kannab see nime Liblika kinnistu.

Olerexi tegevjuht Piret Miller ütles, et Tapa uus tankla ei ole siiski lähiaja teema – ehitusega loodetakse alustada lähiaastail. “Praegu oleme planeerimise järgus ning seejärel toimub lubade kooskõlastamine,” lausus ta. “Tapa uus jaam tuleb olemasolevast suurem, senisest laialdasema toote- ja teenuste valikuga ning toidu ja kauba ettetellimise võimalusega.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles