Sõmerul näeb näitust läbi aknaklaasi

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Sõmeru keskusehoone klaaspind on ühtlasi näitusepind, kus praegu kahe koolitüdruku Marian Möldri ja Stefani Tsvetkovi näitus "Naeratav kaelkirjak".
Sõmeru keskusehoone klaaspind on ühtlasi näitusepind, kus praegu kahe koolitüdruku Marian Möldri ja Stefani Tsvetkovi näitus "Naeratav kaelkirjak". Foto: Ain Liiva

Sõmeru keskusehoone klaaspinda katavad märtsi lõpuni kahe Rakvere valla tüdruku Marian Möldri ja Stefani Tsvetkovi joonistused. Neid saab hõlpsalt uudistada praegustele nõuetele vastavalt: õues läbi klaasi. Koridori seintel on aga ametnikele vaatamiseks Sõmeru põhikooli laste koroonameemid.

Marian Mölder ja Stefani Tsvetkov on tüdrukud, kes maalimist oma hobiks peavad. Sõmeru noortekeskuses tuli see muu jutu sees välja noorsootöötaja Oxana Nikitinaga vesteldes.

“Selgus, et neil on kodus palju joonistusi. Ütlesin, et mis need kodus seisavad, teeme näituse,” rääkis Nikitina. Kuna noortekeskusesse ei olnud mõtet pilte välja panna, sest piirangute ajal seal liikumist ei ole, sai näitusepinnaks hoopis keskusehoone, kus mullu kevadel oli samamoodi õue poolt vaadeldav emadepäevanäitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles