Rakvere Vesi arvestab kodudesse surutud linlastega

Copy
Rakvere Vesi AS on ettevõtte tööprotsessi aja jooksul tutvustanud ka koolilastele. Nüüd on olukord muutunud, külalisi vastu võtta ei saa ja töötama peab distantsilt. Aivar Lõhe (vasakul).
Rakvere Vesi AS on ettevõtte tööprotsessi aja jooksul tutvustanud ka koolilastele. Nüüd on olukord muutunud, külalisi vastu võtta ei saa ja töötama peab distantsilt. Aivar Lõhe (vasakul). Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Praegune olukord ei jäta puutumata kedagi ja muudatusi tuleb teha igas valdkonnas. Rakvere Vesi AS-i tootmisdirektori Aivar Lõhe sõnul on pandeemia sundinud neid oma töös tegema olulisi ümberkorraldusi ning seda nii veetöötlusjaama kui ka reoveepuhasti puhul.

Enamik muutusi tehti juba eelmisel kevadel, seega aasta on tegutsetud selle järgi, mida olukord parajasti lubanud on. Näiteks käib töö valdavalt distantsilt ning kohapeal toimetab vaid üks operaator korraga, teised on valmis kodus ja vastavalt korraldustele tehakse vahetust.

Lõhe sõnul on Rakvere Vesi olnud sunnitud planeeritud hooldustöid korduvalt edasi lükkama ja on teinud vaid absoluutselt hädavajalikku. Sel moel on näiteks edasi lükkunud Rakvere linna ja selle ümbruse joogiveetorude korraline hoolduspesu, mida esialgu plaaniti teha eelmisel kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles