Rakvere spordikeskuse direktor siirdub uuele tööpostile

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Siim Tuus lahkub spordikeskusest.
Siim Tuus lahkub spordikeskusest. Foto: Ain Liiva

Alates 2019. aasta algusest Rakvere spordikeskuse tööd juhtinud Siim Tuus lahkub omal soovil töölt, tema viimane tööpäev on 30. aprill.

Rakvere linnapea Triin Varek sõnas, et ehkki teade tuli väga ootamatult, mõistab ta, et Siim Tuus soovib pakutud võimalusest ja esitatud väljakutsest kinni võtta. Linnavalitsus tänab Siim Tuusi positiivse ja tulemusliku koostöö eest. "Siimu tööaega jäid olulised uuendused ja investeeringud spordihalli eesmärgiga luua tipptasemel tingimused nii meie treenivatele sportlastele kui ka üritusi külastavatele pealtvaatajatele," märkis linnapea.

"Uue ilme sai Rakvere spordihalli pallimängusaal, kuhu paigaldati uued leedvalgustid ja helisüsteem ning kus tehti põranda süvahooldus. Kapitaalremondi läbisid aktiivse kasutusega Rahu halli duširuumid ning Rahvaaias asuvate tennise väliväljakute kasutamiseks juurutati uudne, veebipõhine broneerimine ning plastkaartide uksesüsteem," loetles Triin Varek. "Tänan Siimu suurepärase koostöö ja linna spordivaldkonna edumeelse juhtimise eest ning soovin edu edaspidiseks."

Siim Tuus tänab Rakvere linnajuhte ja Rakvere spordikeskuse nõukogu liikmeid usalduse eest Rakvere linna spordielu juhtimisel ja edendamisel. "Mul on hea meel, et mitmed minu ideed võeti hästi vastu ning suutsime meie linna sportijate tingimusi veelgi parendada. Soovin kõigile osapooltele edaspidiseks suuri kordaminekuid ja meeleolukaid sportlikke hetki," sõnas Tuus.

Rakvere linnavalitsus teeb ettevalmistusi, et kuulutada välja konkurss uue direktori leidmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles