Rakveres tulistati Võidu tänaval

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Esialgsetel andmetel sai tulistamise käigus kahjustada Võidu tänaval vaid maja uks, inimestest keegi viga ei saanud.
Esialgsetel andmetel sai tulistamise käigus kahjustada Võidu tänaval vaid maja uks, inimestest keegi viga ei saanud. Foto: Marianne Loorents

Laupäeva õhtul kell 21.35 teatati politseile, et Rakveres Võidu tänaval oli kuulda pauku. Ida prefektuuri operatiivjuht Üllar Kustala rääkis, et sündmuskohale saabunud politseipatrull leidis Võidu tänava maja lähedalt kaks meest, kellest ühel oli relv.

"Politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni 29-aastase mehe, kes toimetati Rakvere politseijaoskonda. Esialgsetel andmetel sai tulistamise käigus kahjustada ühe Võidu tänava maja uks. Inimesed õnnetuses viga ei saanud. Kahtlustatava suhtes on alustatud kriminaalmenetlust, mille käigus selgitatakse välja, mitu korda mees relvast tulistas ja kas tulistamise käigus kahjustati muud vara," kõneles Kustala.

Operatiivjuhi sõnul on tegemist väga ettevaatamatu teoga. "Keegi oleks võinud välja tulla maja uksest, mis tulistamise käigus kahjustada sai, ja tagajärjed oleksid võinud olla palju traagilisemad. Olukorda raskendab ka asjaolu, et kahtlustatav oli tarvitanud alkoholi. Relva kandmine joobeseisundis on keelatud, rääkimata selle kasutamisest. Politsei reageerib igale relvajuhtumile kõrge prioriteediga. Antud juhul kõrvaldati oht kiiresti ja seetõttu õnnestus inimohvreid vältida," kommenteeris operatiivjuht Üllar Kustala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles