Aasta suurpere konkurss käivitub taas

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Tunamulluse aasta suurpere väljakuulutamine EKA-s.
Tunamulluse aasta suurpere väljakuulutamine EKA-s. Foto: Sander Ilvest

Alates tänasest saab kandideerida Eesti Lasterikaste Perede Liidu korraldatavale aasta suurpere konkursile. Tiitliga koos antakse ühele suurperele 10 000-eurone stipendium Bigbankilt.

Osalema on oodatud kõik tegusad ja toimekad nelja või enama lapsega perekonnad. Kandidaate saavad esitada 19. aprillini nii perekonnad ise kui ka suurpere liikmete töökaaslased, pereliikmed, tuttavad ja sõbrad. Selleks on vaja täita Eesti Lasterikaste Perede Liidu veebilehel vastav ankeet. Aasta suurpere selgub emadepäeval, 9. mail.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on möödunud aasta pakkunud peredele küll suuri väljakutseid, kuid kinkinud rohkelt võimalusi perekeskseks ajaviitmiseks ja üksteise jaoks olemas olemiseks. "Kodudest on saanud koolid, lasteaiad ja huviringid ning pea iga lapsevanem on omandanud täiskohaga lisatöö õpetaja, treeneri või juhendajana. Tiitliga soovime tänada hakkajat perekonda, kes on vaatamata keerulise ajale suutnud säilitada positiivse meele ning olnud eeskujuks ka teistele perekondadele," rääkis Õunap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles