Võidu tänava püssimees valas viha kortermaja fonoluku peale

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Jälgede järgi võib oletada, et fonolukku tulistati üsna lähedalt, mis on ohtlik muuseas ka tulistajale endale.
Jälgede järgi võib oletada, et fonolukku tulistati üsna lähedalt, mis on ohtlik muuseas ka tulistajale endale. Foto: Marianne Loorents

Möödunud laupäeval sai politsei äreva kutse Rakvere Võidu tänava kortermaja juurde, kus oli kuulda püssipauke. Relvakangelane tulistas puruks kortermaja ukse fonoluku. Majaelanike sõnul oli püssimees proovinud majja kogu päeva vältel sisse pääseda.

Politsei sai teate võimaliku relva kasutamise kohta laupäeva õhtul kella poole kümne paiku. Sündmuskohale rutanud politseinikud tabasid Võidu 42 kortermaja lähistelt kaks meest, kellest ühel, 29-aastasel, oli ebaseaduslik relv. Tabatud kodanik oli purjus. Keegi sündmuste keerises vigastada ei olnud saanud. Kinnipeetu oli tulistanud kortermaja trepikoja fonolukku. Jälgede järgi võib oletada, et lask on tehtud väga lähedalt. Kuulid paksu metall­ust ei läbistanud.

Võidu 42 korteriühistu juhatusse kuuluv Heljo Uussalu ütles, et oli oma korteris, kui pauku kuulis. “Oli nagu plahvatuse moodi heli, mille peale ma kohe aknast välja vaatasin. Kuna mu aknad ei ole trepikoja ukse poole, ei näinud ma kedagi,” rääkis Uusalu, kes esialgu oli kahtlustanud ilutulestikurakettidega mängimist. Seda, kas püssimees samas majas elab, Uussalu ei teadnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles