Aseri alevikus tapeti 56-aastane mees

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Politsei. Pilt on illustratiivne.
Politsei. Pilt on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh

Ööl vastu pühapäeva leiti Aseri alevikus 56-aastase mehe vägivallatunnustega surnukeha. Politsei pidas kahtlustatavana kinni ohvrile tuttava 54-aastase mehe, edastas politsei pressiteenistus.

Pühapäeval, 21. märtsil kell 3.39 sai politsei teate, et Aseri alevikus lebab tänaval mees ning tema juures on näha verd. Teataja üritas mehele esmaabi anda, kuid hoolimata pingutustest suri mees enne kiirabi saabumist.

Sündmuskohale saabunud politseipatrull leidis hukkunu surnukehalt mitu torkehaava. Esialgse info järgi oli mees eelnevalt alkoholi tarvitanud koos talle tuttava 54-aastase mehega, keda on alust kahtlustada mehe surma põhjustamises. Politseinikud tuvastasid 54-aastase mehe asukoha ja ta peeti kahtlustatavana kinni.

Ida prefektuuri operatiivjuhi Üllar Kustala sõnul on sääraseid traagilisi juhtumeid Lääne-Virumaal väga harva. "Kahjuks juhtub enamik vägivallajuhtumeid alkohoolsete jookide tarvitamise tagajärjel. Ka see traagiline juhtum on veel üks näide, milliste tagajärgedeni võib alkoholi tarvitamine viia. Inimesed panevad üldjuhul süütegusid toime joobeseisundis ning sageli on need teod sellised, mida tuleb hiljem kahetseda," lausus Kustala.

Kinnipeetud 54-aastasele mehele esitati kahtlustus inimese tapmises.

Eelmisel aastal tapeti Lääne-Virumaal neli inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles