Sõmeru kooli pere kutsub üles haigla koroonaosakonna töötajaid üllatama

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Plaan on haiglatöötajatele panna kokku üks tõeliselt rikkalik tervisekorv, et selle sisu paitaks maitsemeeli ja turgutaks tervist.
Plaan on haiglatöötajatele panna kokku üks tõeliselt rikkalik tervisekorv, et selle sisu paitaks maitsemeeli ja turgutaks tervist. Foto: Shutterstock

Sõmeru põhikool algatas heategevusprojekti, mille eesmärgiks on märgata, tänada ja toetada Rakvere haigla koroonaosakonna töötajaid. Kõik huvilised nii koolist kui ka väljastpoolt saavad anda oma rahalise panuse ühise rikkaliku tervisekorvi jaoks, lapsed ja noored saavad aga tänu ja toetust väljendada kaartide ja joonistuste abil.

"Selline mõte tekkis meie kooli õpetajal Kadri Markil kodukontori viljastavates tingimustes ja minu meelest on see väga hea mõte," rääkis Sõmeru põhikooli direktor Virge Ong.

"Võime ainult ette kujutada, kui füüsiliselt rasked ja vaimselt kurnavad on arstide, õdede ja hooldajate tööpäevad, ja praegu pole veel ka näha, et lähiajal kergemaks läheks," ütles projekti eestvedaja Kadri Mark. "Seega mõtlesime, kas ja mida saaksime meie omalt poolt teha, et nende päeva killuke rõõmu tuua ja neile üks väike annus positiivsust sisse süstida. Peaasi, et nad alla ei annaks ja neil jätkuks jaksu ja motivatsiooni aidata."

Plaan on haiglatöötajatele panna kokku üks tõeliselt rikkalik tervisekorv, et nad saaksid maitsemeeli paitada ja tervist turgutada.

Kuna eesliinitöötajate kõrval soovitakse toetada kohalikke ettevõtteid ja edendada rohelist mõtteviisi, valitakse tervisekorvi eelisjärjekorras eestimaiste mahe- ja väiketootjate kaubad.

Kui tervisekorvidest peaks raha üle jääma, kantakse see annetusena Rakvere haigla kontole.

Lastelt ja noortelt oodatakse enda joonistatud või meisterdatud kaarte heade soovidega, need tuleks saata Sõmeru kooli, kust need jõuavad koos tervisekorviga haigla töötajateni, kaasa läheb ka toetajate nimekiri, mis ühtlasi avaldatakse kooli kodulehel ja Facebooki lehel.

Annetusega seonduva kogumiskonto kohta leiab täpse info Sõmeru põhikooli kodulehelt ja Facebooki lehelt. Annetusi ja kaarte oodatakse 31. märtsini ja hiljemalt suureks reedeks toimetatakse kingitus haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles