Kiri: positiivne lugu

, rakverlane
Copy
Kiri lugejalt.
Kiri lugejalt. Foto: Kamilla Selina Lepik

Kõigepealt tuleb muidugi positiivseks saada. Kui töökaaslased toovad haiguse töö juurde, ega siis polegi pääsu. Kontaktsele tuuakse aga haigus lausa kotiga koju kätte.

Kui on juba kerged külmavärinad ja nohu, siis peaks igaks juhuks ka testi tegema. Kui ikka töökollektiivis on mitu inimest haiged ja osa neist COVID-positiivse ametliku testi andnud, siis on väheusutav, et ülejäänud töötajad on haigestunud näiteks leetritesse.

Kõige kiiremat abi saaks kiirtestist. Euroopa Liit ei ole nõus küll niisugust rämpsu apteekidesse müügile laskma, aga internetis neid teste ikka liigub. Kiirtest pidi ebausaldusväärne olema ja väga sarnane rasedustestiga. Põhimõtteliselt saad teada, et oled natuke rase või natuke koroonas, aga midagi see test ikkagi näitab – vähemalt näitab punast kriipsu, kui asi on tõsine. Vahemärkusena veel niipalju, et kui liiga intensiivselt testipulgaga iseteeninduse korras oma isiklikus ninas sorgid, võid ka nina veriseks kaapida. Sellepärast ei tohigi selliseid teste Euroopa Liidus müüki saata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles