Maakonda on tekkinud meie oma doktor Dolittle, kes leiab, et loomad suhtlevad lihtsalt

, Rakvere Raipe ajakirjanik
Copy
Briti peaminister kuulis Otto Treileri edusammudest koeraga vestlemisel ja otsib oma lemmikuga samasugust lähedust.
Briti peaminister kuulis Otto Treileri edusammudest koeraga vestlemisel ja otsib oma lemmikuga samasugust lähedust. Foto: Rakvere Raibe

Viimasel ajal on sotsiaalmeedias suurt tähelepanu pälvinud maakonna vaikseimas nurgas elava Otto Treileri postitused. Treiler ei soovi oma elukohta avalikustada, kuna pelgab fännide pealelendu. Nimelt on (poiss)mees avastanud endas ande loomade keelt mõista.

Otto Treileri tagasihoidlikus kodus kasvavad kass Vilma ja terjer August. Mees ei soovi oma ametit avaldada, kuid praktiliselt kogu viimase aasta on ta töötanud kodukontoris, mis laseb arvata, et elukutse võimaldab kaugtööd. Pidev lemmikute seltsis viibimine ilmselt teravdas Otto Treileri aistinguid loomadega läbikäimisel, kuid otsustavaks sai talvine libedus.

Vilma ei tunne ennast põrmugi tähtsusetumana kui Briti peaministri kass. Veelgi enam, ta leiab end põlvnevat sinivereliste liinist.
Vilma ei tunne ennast põrmugi tähtsusetumana kui Briti peaministri kass. Veelgi enam, ta leiab end põlvnevat sinivereliste liinist. Foto: Rakvere Raibe
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles