Siret Tuula langes Soome talendisaatest välja, kuid sisenes kohe uuesti

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Siret Tuula ja "The Voice Comeback Stage'i" saatejuht Pyhimys.
Siret Tuula ja "The Voice Comeback Stage'i" saatejuht Pyhimys. Foto: Eero Liimatainen/Itv Studios Finland/Nelonen

Lääne-Viru lauljatari saatus talendisaates "The Voice of Finland" oli kuni reedel eetrisse läinud saateni ebaselge. Ta langes nimelt "nokaudivoorus" välja, kuid siiski avanes tal võimalus astuda veel kord võistlustulle – seda paralleelsaate "Comeback Stage" kaudu.

Käesolev hooaeg on "The Voice of Finlandil" juba kümnes. Sel puhul jõuab esimest korda eetrisse ka erisaade "Comeback Stage". Seal astuvad üles hooaja jooksul eri voorudest välja langenud lauljad, kes saavad kutse "Comeback Stage'i" saatejuhilt räppar Pyhimyselt. Kaks selle saate võitjat pääsevad põhisaatesse tagasi – just nii läks Siret Tuulal ja Mikko Moilanenil.

Kaamerate ette jäi ka dramaatiline hetk, kui välja kukkunud lauljatar nutma puhkes. Tema sõnul oli nendes pisarates tegelikult ka pisut rõõmu. Saadete salvestamise ajal viibis neiu nimelt pikema karantiiniperioodi Soomes, muuseas veetis üksi ka jõulud. "Koroonast tingitud piirangute tõttu ei saanud mitte kedagi isegi saatesse kaasa elama kutsuda. Kõik lootused, pinged ja väsimus muutsid mu sel hetkel üliemotsionaalseks. Samaaegselt olin õnnelik, teades, et saan varsti koju Eestisse," selgitas Siret Tuula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles