Hooldekodud said kätte kingitused – tahvelarvutid ja erimadratsid

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Kingitusi võtab vastu Väike-Maarja hooldekodu juhataja Sirje Bammer (vasakul), kes lisaks madratsitele saab SleepAngeli juhatajalt Aile Piilbergilt padja.
Kingitusi võtab vastu Väike-Maarja hooldekodu juhataja Sirje Bammer (vasakul), kes lisaks madratsitele saab SleepAngeli juhatajalt Aile Piilbergilt padja. Foto: Ivar Vilmer

Möödunud nädalal jõudsid hooldekodudeni üle Eesti 200 spetsiaalset madratsit, mille Eesti suurim meditsiinilabor SYNLAB Eesti kinkis hoolealustele, keda üle aasta kestnud koroonakriis on väga tugevalt mõjutanud.

Väike-Maarja hooldekodu juhataja Sirje Bammeri sõnul valis hooldekodu kingiks madratsid seepärast, et neil on aeg-ajalt mõni lamatistega hoolealune. "Ühe kliendi käest saime juba peale esimest ööd tagasisidet, et tema ööuni oli palju parem," lisas Bammer.

Pihlakodu hooldekodude juhatuse liige Merike Merirand rääkis, et Kohtla-Järve, Tabasalu ja Viimsi hooldekodu said tahvelarvuti, Nõmme ja Tapa Pihlakodu mitu madratsit. "Madratsit valides mõtlesime neile, kes peavad veetma suurema osa ajast voodis," selgitas Merirand. "Hea uni sillutab tee õnnelikult elatud päevale. Need, kes peavad voodis veetma aga suure osa päevast, oskavad eriliselt hinnata hea madratsi väärtust. Juba mõned päevad on üks liikumisraskustega Pihlakodu elanik tundnud rõõmu moodsa tehnoloogia ja uuenduslike materjalide abil valminud täiesti uues kvaliteedis madratsist. Suur tänu SYNLAB-ile kena kingi eest."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles