Palju õnne! Martti Juhkami sai kaksikute isaks

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Mullu Eesti parimaks võrkpalluriks valitud Martti Juhkami kandideerib ka tänavu.
Mullu Eesti parimaks võrkpalluriks valitud Martti Juhkami kandideerib ka tänavu. Foto: cev.lu

Eelmisel aastal Eesti parimaks võrkpalluriks valitud Martti Juhkami sai eile õhtul kaksikute poiste isaks.

Lapsed sündisid oodatust umbes kuu aega varem. "Kohe, kui kuulsin, et sünnitus hakkab, asusin Saksamaalt Eesti poole teele. Kui Riias lennuki õhkutõusmist ootasin, sain uudise, et poisid sündisid," kõneles Martti Juhkami ning lisas, et lapsed on hea tervise juures. "Täpselt ei tea, kuidas sünnitus läks, kuna ei saanud ise juures olla, aga see, mida naised teevad, on imetlusväärne."

Lapsi Martti Juhkami veel näinud ei ole. "Homme teen veel korra proovi, aga esialgse info kohaselt on koroonareeglite tõttu see päris keeruline," jätkas ta.

Poistel on juba ka nimed olemas: Finn ja Leon.

Tänavu septembris toimub võrkpalli Euroopa meistrivõistluste üks alagrupiturniiridest Tallinnas Saku suurhallis. Martti Juhkami kuulub täna avaldatud Eesti koondise nimekirja. "Koondise trennide esimeses pooles mind arusaadavatel põhjustel ilmselt palju ei näe, veel ei tea, milline elu kaksikutega hakkab välja nägema. Juba pühapäeval pean näiteks Saksamaale tagasi lendama," kõneles Martti Juhkami.

Martti Juhkami isa, Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami, ütles, et on nüüd nelja lapselapse vanaisa. "Naljakas lugu. Tütre poisid sündisid kaheaastase vahega samal päeval ja nüüd Martti perre tulid kaksikud. Nüüd on mu neljal lapselapsel kamba peale kokku kaks sünnipäeva," rääkis Mihkel Juhkami.

Mihkel Juhkami sõnul nägi ta lastelastest juba ka pilti. "Paistsid täitsa kenad ja terved olema, kuuldavasti läks sünnitus kenasti."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles