Koolipere tegi haiglatöötajatele üllatuse

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Täna andis Sõmeru kooli esindus Rakvere haigla koroonaosakonna töötajatele üle turgutava kingituse, mille olid kokku pannud üleskutsele reageerijad nii koolipere, ettevõtete kui ka eraisikute seast.
Täna andis Sõmeru kooli esindus Rakvere haigla koroonaosakonna töötajatele üle turgutava kingituse, mille olid kokku pannud üleskutsele reageerijad nii koolipere, ettevõtete kui ka eraisikute seast. Foto: Ain Liiva

Täna andis Sõmeru kooli pere Rakvere haigla koroonaosakonna töötajatele üle rikkaliku tervisetoodete paki, et sel moel tänada ja toetada neid, kes hoolitsevad raske haigusega võitlevate patsientide eest.

Tegemist oli heategevusprojektiga, millega liitusid nii huvilised koolist kui ka väljastpoolt, kokku rohkem kui poolsada eraisikut ja peret ning kuus ettevõtet. Annetusi tuli ligi 1000 eurot. "Oleme kõigile toetajatele südamest tänulikud. Suur aitäh, et aitasite meil head teha," märkis projekti eestvedaja, Sõmeru kooli õpetaja Kadri Mark.

Haigla töötajatele kingitud tervisetoodete paki sisu oli täielikult eestimaine ja valdavalt ökokaup. Muu hulgas võib sealt leida taimeteesid, tervislikke maiustusi, toorbatoone, puuvilju, mahlasid, musta pässiku tõmmist, mett, juurviljakrõpse, musta küüslauku, kimchi't, kanepiõli, kuusevõrsesiirupit.

Sõmeru kooli direktor Virge Ong tänas koroonaosakonna töötajaid.
Sõmeru kooli direktor Virge Ong tänas koroonaosakonna töötajaid. Foto: Ain Liiva

"Võime ainult ette kujutada, kui füüsiliselt rasked ja vaimselt kurnavad on arstide, õdede ja hooldajate tööpäevad, ja praegu pole veel ka näha, et lähiajal kergemaks läheks," rääkis õpetaja Kadri Mark. "Seega mõtlesime, kas ja mida saaksime meie omalt poolt teha, et tuua meditsiinitöötajate päeva killuke rõõmu ja neile üks väike annus positiivsust sisse süstida. Peaasi, et nad alla ei annaks ja neil jätkuks jaksu ja motivatsiooni aidata," lisas õpetaja.

Nii tekkiski idee teha haiglatöötajatele üks tõeliselt rikkalik tervisetoodete pakk, mille sisu paitaks maitsemeeli ja turgutaks tervist.

Lapsed ja noored meisterdasid aga omalt poolt kaarte ja joonistasid pilte, kuhu kirjutasid tänusõnu ja häid soove.

Tervisepaki koostamisest üle jäänud summa kantakse annetusena Rakvere haigla kontole.

Lapsed ja noored saatsid koroonaosakonna töötajatele heade soovidega joonistusi ja kaarte.
Lapsed ja noored saatsid koroonaosakonna töötajatele heade soovidega joonistusi ja kaarte. Foto: Ain Liiva
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles