Keeruline kogemus: lähedane püüdis 80-aastast registreerida kaitsepookimisele

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Üleriigiline digiregistratuur ei kuva Rakveres ühtegi vaba vaktsineerimisaega. Confido koduleheküljel on neid aga piisavalt. 
Üleriigiline digiregistratuur ei kuva Rakveres ühtegi vaba vaktsineerimisaega. Confido koduleheküljel on neid aga piisavalt. Foto: Marko Saarm

Toimetuse poole pöördus lugeja ja avaldas imestust, et üleriigilises digiregistratuuris ei ole ühtegi vaba aega Rakvere vaktsineerimiskeskustesse. Vabu vaktsineerimiseaegu ei ole enam Rakvere haiglas ega S Silmarõõm OÜ vaktsineerimispunktis. Aga erafirma Confido, kelle vaktsineerimispunkt on avatud Aqva spaa konverentsikeskuses, kuvab vabu aegu vaid oma broneerimissüsteemis. Lugeja sõnutsi võivad eakad inimesed jääda seetõttu kaitsepookimiselt kõrvale, sest nad otsivad vaktsineerimisvõimalusi üleriigilisest digiregistratuurist, mitte ei lähe Confido koduleheküljele. 

Lugeja rääkis, kuidas ta on üleriigilise digiregistratuuri kaudu püüdnud registreerida oma 80-aastast lähedast kaitsepookimisele. "Kahel päeval tuli digiregistratuurist vastus, et Lääne-Virumaal vabu aegu ei leidu."

Seejärel helistas ta telefoninumbril, mille kaudu pidi olema registreerimine võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles