Tšill ja grill: kohaliku lihatootja jaoks on grillihooaeg saanud avapaugu

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Kuna inimesed liiguvad järjest vähem ja kuigi Matsimoka enda poed jäävad kaubanduskeskustes avatuks, ei osata prognoosida, kui palju rahvast neisse käima jääb. Seetõttu on kiirelt tegutsetud e-võimaluste arendamisega.
Kuna inimesed liiguvad järjest vähem ja kuigi Matsimoka enda poed jäävad kaubanduskeskustes avatuks, ei osata prognoosida, kui palju rahvast neisse käima jääb. Seetõttu on kiirelt tegutsetud e-võimaluste arendamisega. Foto: Kristjan Teedema

Kevad on käes ja grillihooaeg on alanud! Matsimoka lihatööstuse tegevjuht Jan Inno rääkis, et nende jaoks algas grillihooaeg eelmisel nädalal, kui lumi ära sulas. Uued hõrgutised kaovad lettidelt kui soojad saiad. 

Huljal asuva väikelihatööstuse tegevjuht Jan Inno rääkis, et sel nädalal paiskasid nad lisaks tavapärastele suvetoodetele müüki uudistooted. "Kaukaasia grillliha ning Armeenia šašlõkk on esimestel päevadel olnud väga edukad ning toodetud kogused on poole päevaga ära ostetud," ütles Inno. 

Valik on lai. Lähinädalatel on Matsimokal plaanis müügile tuua muu hulgas lihaveise grillliha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles