Toidupiirkonna tiitel liigub mais Põhja-Eestisse

Andres Pulver
, ajakirjanik
Copy
Mullu novembris sai Põhja-Eesti toiduvõrgustiku rahvas kokku Sagadi mõisas, kus kohalikust toidust tehtud uhke õhtusöögi serveeris sealne peakokk Maren Rits.
Mullu novembris sai Põhja-Eesti toiduvõrgustiku rahvas kokku Sagadi mõisas, kus kohalikust toidust tehtud uhke õhtusöögi serveeris sealne peakokk Maren Rits. Foto: Tanel Meos

Mais võtab Põhja-Eesti Läänemaalt ja Haapsalult üle toidupiirkonna tiitli, millega algab Põhja-Eesti maitsete aasta. “Ära tegime!” ütles Põhja-Eesti toidupiirkonna projektijuht Eha Paas üliõnnelikult.

Eha Paas rääkis, et suurimaks väljakutseks on tuua Põhja-Eesti kohalik toit ühtse ja selge piirkonnana Eesti toidupiirkondade kaardile.

Tema sõnul on toidupiirkonnaks saamine suur rõõm ja tunnustus ning Põhja-Eesti toiduettevõtjate võimalus nähtavamaks saada, teisalt aga on vaja väga palju tööd teha, et siinseid toidutooteid esile tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles