Rakvere riigigümnaasiumi direktoriks valiti loodusteadlane Liisa Puusepp (1)

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Tallinna ülikooli teadur Liisa Puusepp asub juhtima tulevast Rakvere riigigümnaasiumi.
Tallinna ülikooli teadur Liisa Puusepp asub juhtima tulevast Rakvere riigigümnaasiumi. Foto: Madis Veltman

Tulevase Rakvere riigigümnaasiumi juhiks valitud Liisa Puusepp ütles, et Rakvere riigigümnaasiumi loomine annab suurepärase võimaluse rajada õppijakeskne ja tulevikku vaatav kool, mis lähtub säästva arengu hariduse lähtekohtadest ning panustab koostöösse kogukonnaga.

Tallinna ülikooli teadur Liisa Puusepp on töötanud ja õppinud Kreekas, Norras, Jaapanis ja Belgias.Tal on doktorikraad loodusteadustes ja lisaks senisele haridusele on ta lõpetamas Tallinna ülikoolis mitme loodusaine õpetaja magistriõpinguid. Oma haridusteed alustas ta aga Haljala keskkoolis, mille lõpetas 1998. aastal. 

Konkurss direktori leidmiseks kujunes haridus- ja teadusministeeriumi riigikoolide osakonna juhataja Raivo Trummali kinnitusel väga tugevaks: osales 13 kandidaati.

Rakvere linnapea Triin Vareku sõnul on tal linna esindajana olnud rõõm osaleda uue riigigümnaasiumi direktori valimises. Varek ütles, et uus kool koos uue direktoriga on olnud Rakveresse pikalt oodatud ning valituks osutus meeskonnatööd väärtustav, innukas ja suurepäraste teadmistega kandidaat.

2022. aasta septembriks plaanitakse Rakveresse rajada uus nüüdisaegset õpikäsitust toetav gümnaasiumihoone, kus piirkonna põhikoolide lõpetajatel avaneb võimalus omandada kvaliteetne keskharidus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles