Uuskasutuskeskus asub toimetama ka Rakveres

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Rakveres seab Uuskasutuskeskust sisse kaupluse värske juhataja Liis Pilli.
Rakveres seab Uuskasutuskeskust sisse kaupluse värske juhataja Liis Pilli. Foto: Uuskasutuskeskus

Uuskasutuskeskus avab maikuus Rakveres oma kaupluse. Siinne pood, mis on järjekorras kuueteistkümnes, tuleb Rakvere Kroonikeskuse nullkorrusele, olles kaubanduskeskuses kolmandaks teise ringi kaupluseks Humana ja Sõbralt Sõbrale kõrval.

“See on isegi hea, et mitu sellist kauplust on ühes kohas koos, siis on ehk sõnum mõjuvam: saab soetada soodsaid asju ning olla keskkonnast hooliv,” märkis Uuskasutuskeskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Esme Kassak.

Avamiskuupäevaks on plaanitud 3. mai, kuid juba praegu saavad Rakvere ja lähikonna elanikud Uuskasutuskeskusesse ära tuua oma koduses majapidamises seisma jäänud üleliigseid, kuid endiselt heas korras asju: puhtaid ja terveid riideid, jalatseid, mänguasju, aksessuaare, nõusid ja köögitarvikuid, sisustusesemeid, mööblit, tehnikat.

“Kõik need tootekategooriad hakkavad olema esindatud ka Rakvere Uuskasutuskeskuses, asju saab ära tuua juba nüüd argipäevade ennelõunasel ajal,” rääkis Kassak ja viitas, et mujal Eestis teevad nad kaubikuga ka kogumisringe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles