Uutmoodi ostlemine seilab tõusulainel

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Lääne-Virumaal on e-kauplejatel – Selveril ja Maximal – läinud hästi. Ometi on ka neid ettevõtteid, kes laienevad netikaubandusse oodatust vähem.
Lääne-Virumaal on e-kauplejatel – Selveril ja Maximal – läinud hästi. Ometi on ka neid ettevõtteid, kes laienevad netikaubandusse oodatust vähem. Foto: Dmitri Kotjuh

Interneti kaudu toidukaupluses käimine oli enne koroonaaega nii mõnegi jaoks tavatu. Viirusest räsitud olnud Lääne-Virumaal kasutatakse mugavat ja ohutut e-toidupoe kasutamise võimalust innukalt. Siiski on kaupmehi, kes sellise teenuse pakkumisega ei kiirusta.

lestõusmispühadeeelsel tööpäeval tegi e-Selver rekordi. Interneti kaudu panid kaupu varuma pikk nädalavahetus, ilusad ilmad ja loomulikult ka koroonaviirus. Vähem kui pool aastat Lääne-Virumaal e-poe võimalusi pakkuva Selveri pressiesindaja Rivo Veski ütles, et nende teenus on hästi vastu võetud.

“Nõudlust on hetkel rohkem, kui me suudame pakkuda,” tunnistas Veski. Novembris alustasid nad siin kandis müüki kolme tarnepäevaga nädalas, kuid kliendid pidid ootama liiga kaua. Praegu veavad nad kaupa läänevirulaste koduusteni kõigil nädalapäevadel ja neli korda päevas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles