Video Tapal valmis veteranipäeva auks muusikavideo

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Foto: www.mil.ee

Tapa solistid Indrek Jurtšenko ja Laura Mätlik salvestasid koos kaitseväe orkestri ansambliga veteranide auks muusikavideo. Esitatav pala on Metsatöllu töötlus loost "Oma laulu ei leia ma üles".

Tapa valla kultuurispetsialist Indrek Jurtšenko sõnul valiti see lugu viie-kuue variandi seast. Kaalumisel olid isamaalised laulud, teiste seas Rein Rannapi viisistatud "Eesti muld ja Eesti süda" ja "Rahu" ning Peep Sarapiku viisistatud "Ta lendab mesipuu poole".  

"Tapa vald on pikka aega teinud koostööd 1. jalaväebrigaadiga ja sel aastal mõtlesime, et tahaksime teha ühe ilusa kingituse veteranidele. Sealt tuligi mõte salvestada muusikavideo, kuhu kaasata ka mõni noor ja andekas laulja," ütles Jurtšenko, kellele polnud see esimene kord mundris muusikutega laval viibida. Mees on varem esinenud nii Kaitseväe orkestri kui Ühendkuningriigi kuningliku suurtükiväe orkestriga.

Ka teine solist, noor lauljatar Laura Mätlik, on sõjaväelinnakus tuntud hääl. Viimati esitas ta Vabariigi aastapäeval Tapa lipuväljakul hümni.

„See on unustamatu kogemus andekate ja inspireerivate inimestega, keda ühendab muusika! Omalt poolt soovin südamest tänada 1. jalaväebrigaadi ning Eesti kaitseväe orkestri ansamblit,“ ütles Mätlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles