Kuusakoski on huvitatud Ussimäe jäätmekäitluskeskusest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Lääne-Viru Jäätmekeskuse jäätmejaam Ussimäel.
MTÜ Lääne-Viru Jäätmekeskuse jäätmejaam Ussimäel. Foto: Arvet Mägi

AS Kuusakoski on huvitatud jäätmekeskuse territooriumil maa rendist, et luua sinna puidujäätmete kogumiskoht, millest maakonnakeskuses puudust tuntakse. Samuti on ettevõte tulevikus huvitatud koostöö ja jäätmekäitluskeskuse territooriumil tegevuse laiendamisest.


Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum rääkis, et püüab omalt poolt leida võimalusi keskuse töölesaamiseks, sest näeb Lääne-Viru jäätmekäitluskeskusel potentsiaali kujuneda maakonnas kompaktseks keskuseks, kuhu kodanikud saavad tuua kõik majapidamises eraldi kogutud jäätmed. “Eesmärk on jäätmekäitluskeskus täielikult tööle saada, et ka need omavalitsused, kes praeguseks sihtasutuses osalemiseks otsust ei ole teinud, seda tulevikus kindlasti teeksid,” ütles maavanem.


MTÜ Lääne-Viru Jäätmekäitluskeskus juhatuse esimees Toomas Väinaste rääkis, et MTÜ otsib aktiivselt partnereid ja jäätmekäitluskeskuse vastu tuntakse huvi. Sel nädalal kohtutakse Uikala Prügila ASiga Ida-Virumaalt, et arutada koostöövõimalusi. Samuti tuleb keskusega tutvuma AS Ragn-Sells. Väinaste on lootused pannud jäätmekäitluskeskuse tegevjuhi valimisele, et juht saaks täiskohaga panustada keskuse töölesaamisse ja tulevikku. Tegevjuhi konkursi korraldamine on jäätmekeskuse järgmise, 3. veebruaril toimuva üldkoosoleku päevakorras.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles