Vallimäele purikatus – rajada või mitte?

Andres Pulver
, ajakirjanik
Copy
Kas tulevikus võiks hakata Vallimäe vabaõhukeskuse pealava katma purikatus ja kui palju see maksma võiks minna, pole selge. Riigilt proovitakse lisaraha hankida, kuid see pole lihtne.
Kas tulevikus võiks hakata Vallimäe vabaõhukeskuse pealava katma purikatus ja kui palju see maksma võiks minna, pole selge. Riigilt proovitakse lisaraha hankida, kuid see pole lihtne. Foto: Ain Liiva

Kas kulutada mitu miljonit Rakvere Vallimäele purikatuse paigaldamiseks või mitte, oli linnavolikogus pikk ja põhjalik arutelu. Ja vastuseni ei jõutudki.

Maakonna omavalitsusliit valis just Vallimäe purikatuse maakonna esindusprojektiks, mis esitatakse piirkondade konkurentsivõime tugevdamise programmi lisavooru. Rakvere abilinnapea Andres Jaadla sõnul polegi seni olnud kohta, kust toetusraha küsida.

Maakonna mõlemad projektid – lisaks purikatusele Võsu ja Mahu sadama ühisprojekt – on läbinud rahandusministeeriumis eelhindamise. Rakvere linnapea Triin Varek kinnitas, et tagasiside oli hea ning purikatuse projekti peeti sadamate omast tugevamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles