Kadrina noorte videosõnumid jõuavad UNESCO ühendkoolide võrgustikku

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Inglise keele õppele uue sisu andmiseks jäädvustasid Kadrina keskkooli õpilased oma mõtteid erandlikust olukorrast UNESCO tarvis videole. 
Inglise keele õppele uue sisu andmiseks jäädvustasid Kadrina keskkooli õpilased oma mõtteid erandlikust olukorrast UNESCO tarvis videole. Foto: Ain Liiva

Kadrina keskkool vastas üleskutsele osaleda UNESCO ühendkoolide võrgustiku ülemaailmses väljakutses, kus õpilased üle maailma jagavad videosõnumeid distantsõppe kohta.

Kadrina keskkooli 10. ja 11. klass said inglise keele tunni raames ülesande salvestada minutiline videosõnum ja rääkida, kuidas nad on kaugõppel hakkama saanud. "Kool on UNESCO ühendkooli projektides palju kordi osalenud, aga hoopis teise nurga alt," rääkis inglise keele õpetaja Merike Sikk ja lisas, et see on hea võimalus tunnile lisasisu andmiseks. Enne lühivideote tegemist tutvuti juba jagatud sõnumitega. Nii saadi teada, kuidas on pandeemia ajal koolitöö korraldatud sellistes eksootilistes riikides nagu Indoneesia ja Namiibia, aga ka Portugalis ja Liibanonis. 

Kadrina keskkool jagas maailmaga kaheksat videot. Levitamiseks oli vaja vanema kirjalikku luba ning loomulikult oli noore enda arvamus oluline. Klassikaaslased said siiski kõikide salvestistega tutvuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles