Treenijad loodavad vihma kiuste õues põhja laduda

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Välitreeningud on taas lubatud. Rakvere staadionil püüavad välitreeningust viimast võtta võrkpalluritest neiud ja noormehed, kes tavapäraselt treenivad saalis.
Välitreeningud on taas lubatud. Rakvere staadionil püüavad välitreeningust viimast võtta võrkpalluritest neiud ja noormehed, kes tavapäraselt treenivad saalis. Foto: Ain Liiva

Pikk ootamine on läbi saanud ja spordihingedes lootussäde süttinud. Eilsest saavad kuni kümneliikmelised treeningurühmad taas õues harjutada. Võrk- ja korvpallurid pingutavad külmast hoolimata kätekõverdusi teha, tantsijad vihmast välja tegemata samme seada. Kuigi saalidesse ilmselt lähiajal treenima ei lubata, jätkub spordihingedes tahet, treenerites optimismi. 

Ilm on see, mida nimetas välitrennide tähtsaimaks mõjuteguriks Rakvere spordikooli direktor ja kergejõustikutreener Jaak Vettik. Eile anti küll välitrennidele roheline tuli, kuid olud olid sellised, et spordikooli treeneritele jagati juhiseid, et vihma ja külmaga 7–10-aastaseid trenni mitte kutsuda. Rakvere spordikool naasis õppetööle 11. aprillil. Treeninguid korraldatakse piirangutest lähtuvalt, väiksemad spordilapsed on siiski distantsõppel ja neid üritavad treenerid ülesannetega liikumises hoida.

"Loodan kõigest hingest, et piirangud tasapisi veelgi lõdvenevad. Kaldun arvama, et enne sügist spordisaali treenima ei lasta," ütles Jaak Vettik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles