Tamsalu võigas juhtum andis juba teise õppetunni (3)

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Fotograafil õnnestus võika mõrva eest kohtu alla antud Valerist pilt ära teha enne, kui politseinikud koos kahe verekoeraga ta kuuri katuselt kätte said.
Fotograafil õnnestus võika mõrva eest kohtu alla antud Valerist pilt ära teha enne, kui politseinikud koos kahe verekoeraga ta kuuri katuselt kätte said. Foto: Marianne Loorents

22. märtsi hommikul kaheksa aastat tagasi leidsid juhuslikud möödujad Tamsalu terviserajalt 15-aastase Marily kirvehaavadega surnukeha. Siis ei teatud, et võigas mõrv tuletab end veel korduvalt meelde.

Praeguseks on koolitüdruku mõrvas süüdi mõistetud Valeri Žolnerovitš täisealiseks saanud, hoolimata prokuratuuri ja vangla hinnangutest enne tähtaega vanglast vabanenud, uuesti kuritegelikule teele sattunud ning taas vanglas.

Esimese õppetunni said konkreetse juhtumi puhul politsei ja selle koostööpartnerid. Saaremaalt pärit 15-aastane Marily oli 2013. aastal Tamsalus külas oma poisssõbral Valeri Žolnerovitšil. Toona 15-aastane noormees aga tüdrukust ei hoolinud ja pärast koos kaasosalistega tütarlapse piinamist tappis ta kirvelöökidega.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles