Vallimäe vabaõhukeskusesse paigaldati ajutine tualett

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Ajutine tualett Vallimäel Tõusu tänava parklas.
Ajutine tualett Vallimäel Tõusu tänava parklas. Foto: Veiki Ojaperv

Möödunud nädalal oli Virumaa Teatajas teemaks, et inimesed kipuvad Rakvere Vallimäel rahvakogunemiste ajal põõsas oma hädasid õiendama, kuna mujale ei ole võimalik lihtsalt minna. Nüüd on probleem, vähemalt ajutiselt, lahendatud.

Rakvere linnapea Triin Vareku sõnul on ajutine tualett Tõusu tänava parklas vähemalt nii kaua, kuni statsionaarsed käimlad Vallimäe vabaõhukeskuses valmis saavad. "Leppisime juba 2020. aasta suvel kokku, et enne uut hooaega saab välikäimla mure lahendatud," rääkis Varek.

Aasta alguses korraldatud hange väli-WC-de paigaldamiseks kukkus läbi, kuid nüüd korraldati uus. "Et kultuurisuvi vabaõhukeskuses saaks rahulikult alata, paigaldati Tõusu tänavale sissepääsu juurde ajutine lahendus, kuni uue hanke tulemusel paigaldatakse statsionaarne WC," selgitas Varek ning lisas, et kindlasti ei ole õige väide, et Vallimäe WC-de teema on jäänud tähelepanuta või on saanud lahenduse tänu kellegi isiklikule sekkumisele. "See töö on olnud täiesti plaanipärane," lausus linnapea.

Siiski on ürituste korraldajatel vastavalt rahvahulga suurusele kohustus vabaõhukeskusesse paigaldada lisakäimlaid, kui selleks peaks vajadus tekkima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles