Loomisel on Pika Tänava Klubi

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Rakveres Pikal tänaval tegutseb juba 30 aastat Juhan Kunderi Selts, kes kutsub selle tänavaga seotud inimesi ja ettevõtteid liituma Pika Tänava Klubiga, et sinna veel rohkem elu tuua.
Rakveres Pikal tänaval tegutseb juba 30 aastat Juhan Kunderi Selts, kes kutsub selle tänavaga seotud inimesi ja ettevõtteid liituma Pika Tänava Klubiga, et sinna veel rohkem elu tuua. Foto: Marianne Loorents

Rakveres Pikal tänaval juba 30 aastat tegutsev Juhan Kunderi Selts (JKS) kutsub tänavanaabreid, olgu siis üürnikke või omanikke, elanikke või mingit laadi ettevõtlusega tegutsejaid, liituma Pika Tänava Klubiga.

JKS-i juhatuse liikme Maia Simkini sõnul on mõte klubi loomisest keerelnud nende peas juba aastaid.

"Kunderi selts on koondanud enda alla läbi aegade erinevaid klubisid – giidide klubi, luuleklubi, seeniorklubi, psühholoogiasõprade klubi, aiasõprade klubi. Mõned klubid jätkavad tegevust ka praegu. Nii tekkis mõte luua MTÜ Juhan Kunderi Seltsi "katuse" alla ka Pika Tänava Klubi, kuhu kuuluksid just need Pikal tänaval tegutsevad või elavad inimesed, kes on huvitatud üheskoos millegi korraldamisest või ettevõtmisest," seisab kirjas, mis jõuab Pika tänava majade postkastidesse.

Simkin selgitas, et Pika Tänava Klubisse kuulumine ei too kaasa suuri ajalisi ega rahalisi kohustusi, vaid annab võimaluse üheskoos tegutseda, tulla oma tegemistega koos rahvale lähemale ja kindlasti ka üksteist paremini tundma õppida.

Kunderi selts on valmis võtma enda kanda mitmesugustest fondidest rahaküsimise, et uuendatud Pikk tänav saaks atraktiivseks ka tegudega.

Mõttevahetuseks on huvilised oodatud juba sel neljapäeval, 6. mail kell 18 Rakvere Kolmainu kiriku noortemaja Kirikupargi-poolsesse parklasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles