Läänevirulased aitavad usinalt kaasa koroonaviirusevastase ninapihuse müügiedule

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Tartus välja töötatud koroonaviirust neutraliseerivat ninapihust SARS-CoV-2 BioBlocki on tabanud ka siinsetes apteekides müügiedu.
Tartus välja töötatud koroonaviirust neutraliseerivat ninapihust SARS-CoV-2 BioBlocki on tabanud ka siinsetes apteekides müügiedu. Foto: Icosagen

"48 ninaspreid saabus müüki esmaspäeval, eile samuti 48 ja täna üle saja ninasprei." Niimoodi liitis täna hommikul Benu Virumaa rohupoe apteeker kokku sel nädalal nende apteeki jõudnud ninapihuse koguseid. Looduslik preparaat on müügihitt ja seda haaratakse letilt usinalt.

Rakvere kesklinnas asuva Benu Virumaa apteegi töötaja lausus, et nad on SARS-CoV-2-vastaste antikehadega ninaspreid ära müünud. "Need osteti meilt hetkega. Huvi on väga suur. Ma ei kujutanud ette, et poole päevaga kõik ära ostetakse," ütles apteeker. 

Kunda Benu apteegis on kahe päevaga ära müüdud kõik 24 saabunud ninapihust. "Inimeste huvi on olnud suur," ütles apteeker.  Ta sõnas, et endale ta veel preparaati pole ostnud, kuid üks ninasprei võiks kodus olla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles