Juhtkiri: tervislikkuse kursil

Virumaa Teataja
Copy
Virumaa Teataja.
Virumaa Teataja. Foto: Meelis Meilbaum

Ikka tahaks olla ideaalne. Mitte vähemat kui punases supelkostüümis Pamela Anderson või kõik kurikaelad uppi löönud Michael Knight. Nemad on ideaalsed inimesed ja nemad ei ole ülekaalulised.

Ideaalse inimese kuvand sunnib meid peegli ees oma voldikesi pigistama ning neid lohvaka särgi sisse peitma. Kalorid, energia, süsivesikud, kehamassiindeks – märksõnade virvarr, mille keskel on lihtne langeda stressi, see aga ajab sööma ning nõiaringis ekslemine jätkub. Kehakummardamisega ei pea kindlasti hulluks minema, sest alati on hea end lohutada mõttega, et need bikiinid ongi vanad ja pleekinud ning uusi ostes saab lihtsalt suurema numbri võtta. Alles siis tõmbab seest õõnsaks ja näost kaameks, kui müüja toob proovikabiini riideid, millel L-i ette järjest X-e juurde tuleb.

Kõige parem koht enese motiveerimiseks ongi kaupluste proovikabiinid, mille peeglitel tundub olevat suurendav efekt. Kõigepealt taarud sealt välja, randmel kuhi rõivaid, mille sisse kuidagi ennast ei pigistanud, ja toidupoes jääb sai ostmata. Õhtul kangastub külmkapi poole küünitades taas peegelpilt üle aluspükste serva kaarduvast rasvavoldist ja käsi langeb jõuetult rippu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles