Kahe koroonakevade suurim taak on paljude jaoks liigne kehakaal

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Biore Tervisestuudio omaniku ja juhataja Mare Laeksiga võiks tervise ja kaaluprobleemide teemal lõputult vestelda.
Biore Tervisestuudio omaniku ja juhataja Mare Laeksiga võiks tervise ja kaaluprobleemide teemal lõputult vestelda. Foto: Ain Liiva

Viimased kevaded on olnud erilised ja stressirohked. Maailmamurele pakkus leevendust kodukontori nurgas ahvatlevalt surisev külmik ja hoolimata liikumise propageerimisest kurdavad paljud ülekilode pärast, mis kahe pingelise kevade jooksul on kehasse talletunud.

Praeguseks peaks juba välja paistma, kas üks levinumaid uusaastalubadusi on täidetud ja kaks numbrit väiksemad teksad mahuvad jalga. Liigse kehakaaluga maadlemine on peaaegu et kohustuslik spordiala ning kunagisest hingeseisundiga seostatavast paastust on saanud kehakummardamine. Kaalu langetamiseks pakutakse järjest ja järjest uusi võimalusi: programme, nõustamist, toidulisandeid ja organismi puhastajaid.

Kaaluteema olulisust kinnitas Biore Tervisestuudio omanik ja juhataja Mare Laeks. Ta rääkis, et juba ainuüksi e-poe müükide pealt on näha, kuidas nõudlus toodete järele, mis kaalu reguleerivad, on tõusnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles