Hulja raudtee äärde tekkis prügihunnik

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Prügi vedelema jätmise kõige ebameeldivam tagajärg seisneb selles, et järgmine vastutustundetu saab innustust samasuguseks teoks. 
Prügi vedelema jätmise kõige ebameeldivam tagajärg seisneb selles, et järgmine vastutustundetu saab innustust samasuguseks teoks. Foto: Kadrina vald

Prügihunniku sisu viitab korteri remondile või ehitusele, mille käigus üle jäänud kraam lihtsalt raudtee äärde sokutati. 

Möödunud nädalavahetusel korraldati üle Eesti koristustalguid ja tundub, et keegi on asjast omamoodi aru saanud. Huljale on raudtee äärde tekkinud prügihunnik, kust leiab remondijääke, sealhulgas klaasi, aknalaudu, ruloosid, peegleid, segukotte.  

Kadrina abivallavanem Aarne Laas avaldas arvamust, et hunnik oli siiski tekkinud juba enne talguid. "Ta on raudtee ääres, eemal, ja selleks peab ikka keegi vihje andma prügi kohta. Meie ei jõua kõiki kohti näha," sõnas Laas ja lubas, et lahendus leitakse ning jäätmeid ei jäeta sinna vedelema. Prügi hulgast ei leitud ühtegi asja, mis viitaks selle ladestajale, seega ei ole mõtet praegu politseisse avaldust teha, kuid vallavalitsus palub sotsiaalmeedia kaudu abi reostaja tuvastamiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles