Erakoolide saatus: Mihkli kooliga joones, otsus Rakvere Waldorfi kooli gümnaasiumi kohta sünnib lähiajal

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Rakvere Waldorfi kooli pidava Rakvere Vabakooli Seltsi inimesed on valmis panustama loodetavasti sel sügisel avatavasse gümnaasiumiossa.

 
Rakvere Waldorfi kooli pidava Rakvere Vabakooli Seltsi inimesed on valmis panustama loodetavasti sel sügisel avatavasse gümnaasiumiossa.  Foto: Ain Liiva

Lääne-Virumaal küll sel aastal uusi erakoole ei avata, kuid pikendati Rakveres asuva ja Imastu Kooli Seltsi peetava Mihkli koolil tegevusluba. Uuest õppeaastast plaanitakse avada Rakvere Waldorfi kooli gümnaasiumiosa – taotlus on ministeeriumisse antud. 

Haridus- ja teadusministeeriumi kommunikatsiooniosakonna asejuhataja Jelena Zemskova ütles, et Mihkli koolil oli kolmes kooliastmes tähtajaline tegevusluba, mis kehtis augusti lõpuni.

"Kõik koolid saavad esimese tegevus- ja koolitusloa tähtajalisena ja alles pärast esimese tähtajalise loa lõppu, kui koolis on viidud läbi järelevalve, on võimalik anda koolile tähtajatu tegevusluba. Nüüd sai Mihkli kool tähtajatu tegevusloa samades kooliastmetes õppetöö läbiviimiseks," rääkis Zemskova. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles