Kooli remont venib liialt

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Ehitusmehed toimetavad veel ikka Jäneda koolis, kuigi esimene tähtaeg objekti üleandmiseks oli juba mullu septembris.
Ehitusmehed toimetavad veel ikka Jäneda koolis, kuigi esimene tähtaeg objekti üleandmiseks oli juba mullu septembris. Foto: Ain Liiva

Jäneda kooli õpilased pidanuks remonditud koolimajja kolima juba septembris. Praegune seis on selline, et ehitusmehed on ikka veel objektil ja hea on, kui koolimaja saab remonditud mai lõpuks.

Objektil tegut­sevast kahest ehitusfirmast ühe – Eviko Inseneribüroo – juhatuse liige Peeter Soojärv põhjendab tähtaegade ületamist halva ilma, inimliku eksimuse, COVID-19 ja tarnete hilinemisega. Kohalik omavalitsus ehk Tapa vald on oma kodulehel tehtud postituses nimetanud veel tööjõupuudust ja välistööjõu kohustuslikus karantiinis olemist.

Tapa vald otsis Jäneda kooli renoveerijat riigihankega mullu kevadel. Majanduslikult soodsaima pakkumuse esitasid ühispakkujad Eviko AS ja Eviko Inseneribüroo OÜ, tööde maksumus koos lisatöödega oli 412 675 eurot. Tapa vallavanem Riho Tell ütles Virumaa Teatajale, et teatud aimdused neil olid, et lepingupartneriga võib probleeme tulla, kuid teha polnud ka midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles