Suvesaundi saab saata veel nädala lõpuni!

Copy
Virumaa Suvesaund.
Virumaa Suvesaund. Foto: Virumaa Teataja

Muusikakonkurss Virumaa Suvesaund ootab kohaliku maiguga muusikat veel selle nädala lõpuni. Seejärel hakkame lugusid tutvustama ja läheb rahvahääletuseks. Tahaks hüüda valjul häälel ja iga häälikut venitades, justkui lavalt otse mikrofoni: “Kas te olete valmis?”

Tänasel päeval võime öelda, et kontsertide puuduse leevendamiseks loodud musavõistlus võib meile anda nii mõnegi pärli. Mis siin salata – vahepeal ei olnud me selles sugugi nii kindlad ...

Näiteks lootsime naiivselt, et lugusid hakatakse saatma kohe ja nende tutvustamine saab hoo sisse juba konkursi alguses. Reaalsus on see, et ka kõige suurematele konkurssidele saadetakse enamik lugusid reeglina viimasel hetkel. Viimasel nädalal on hea meel tunnistada, et mõõtu hakkavad võtma tõepoolest väga erinevad palad. Mis veelgi lahedam: osalejate hulgas on nii tundmatuid kui ka juba veidi kauem tegutsenud artiste.

Tänasel päeval võime öelda, et kindlasti tuleb veel üllatusi. Näiteks veidi rohkem kui kuu aja pärast toimuva Suvesaundi lõpuürituse kohta saame täpset infot jagada juba lähinädalatel. Ja kriisipiirangute tingimustes ellu kutsutud konkursi senine kulgemine on olnud heaks üllatuseks. Nagu ka meie suvi – kestuselt lühike, aga tubli!

Ning tänasel päeval saame öelda ka seda, et suvi on tõepoolest ukse taga – ei tulnudki kaua oodata!

Meie oleme igatahes valmis ja ootame lugusid veel nädala lõpuni.

Inspiratsiooni, päikest ja edu konkursil!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles