Rakvere Waldorfi kool sai gümnaasiumiastme tegevusloa

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Rakvere Vabakooli Seltsi juhatuse liige ja õpetaja Paul Priks (vasakul) rõõmustab, et gümnaasiumiaste on saanud tegevusloa ning kool saab kasvada.
Rakvere Vabakooli Seltsi juhatuse liige ja õpetaja Paul Priks (vasakul) rõõmustab, et gümnaasiumiaste on saanud tegevusloa ning kool saab kasvada. Foto: Marianne Loorents

Haridusminister andis Rakvere Vabakooli Seltsi erakoolile tegevusloa kolmeks aastaks, et korraldada õpet gümnaasiumiastmes.

Septembris alustab Rakvere Waldorfi kool 10. klassiga, mille tulemusel kasvab kool kolme aasta jooksul 12-klassiliseks gümnaasiumiks. Õppetöö toimub Waldorfi pedagoogika alusel nii statsionaarses kui ka mittestatsionaarses vormis.

Rakvere Vabakooli Seltsi juhatuse liige ja kooli õpetaja Paul Priks ütles, et dokumente 10. klassi astumiseks saab veel esitada. "Õpilasel tuleb teha ka informatiivne test, et õpetajad teaksid noore taset. Määrav on ka vastuvõtuvestlus, mis peetakse õpilase ja tema perega," selgitas Priks, lisades, et statsionaarsesse õppesse võetakse vastu kuni 20 õpilast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles