Tapa spordi- ja vabaajakeskuse rajamise vastu tunneb huvi seitse firmat

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Tapa spordi- ja vabaajakeskus on plaanis rajada praeguse staadioni kohale.
Tapa spordi- ja vabaajakeskus on plaanis rajada praeguse staadioni kohale. Foto: Ain Liiva

Tapa kultuurikojas toimus infopäev, kus tutvustati võimalikele investoritele Tapa linna spordi- ja vabaajakeskuse kontsessioonhanke täiendatud tingimusi. Ühtlasi on pikendatud pakkumuste esitamise tähtaega 31. maini.

Tapa vallavanem Riho Tell lausus, et seni on ettevõtmise vastu huvi ilmutanud seitse firmat. "Nendelt saadud tagasiside põhjal tegime hankesse muudatusi. Suures pildis on need pisiasjad, kuid olid vajalikud," rääkis ta. "Riigihangete seadus lubab tingimusi täiendada, kui seda tehakse avalikult ja nähtavalt. Lisaks korraldasime infopäeva, et asjad veel kord üle rääkida."

Infopäeval selgitati hankes oleva linnasauna loomise tingimusi ja leevendusi neis. Osalejad märkisid, et praegusel koroonaajal on muutunud nii ehituse hinnad kui ka suhtumine vaba aja tegevustega seotud investeeringutesse.

Tapa vallavolikogu esimees Maksim Butšenkov lausus valla pressiteenistuse vahendusel, et viirus on tabanud kõiki valdkondi väga tugevalt. "Kaks aastat tagasi oleks keskuse loomine läinud oluliselt lihtsamini," sõnas ta.

Tapa spordi- ja vabaajakeskuse hange kuulutati välja selle aasta jaanuaris ning hanketingimuste muudatuste tõttu pikendati pakkumuste esitamise tähtaega. Näiteks vähendati boolinguradade minimaalset arvu, vähendati pakkumusega koos esitatava eskiislahenduse mahtu, tekitati õigus taotleda ehitusala suurendamist ja täpsustati kinnistu hilisema väljaostu tingimusi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles