Kuldpulmapaare oodatakse endast teada andma

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Kuldpulmade tähistamine möödunud aastal.
Kuldpulmade tähistamine möödunud aastal. Foto: Ain Liiva

Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL) koostöös Rakvere kristlike kogudustega korraldab vastuvõtu Lääne-Virumaa väärikatele abielupaaridele, kellel on käesoleval aastal täitunud või täitumas 50, 55, 60 või rohkem abieluaastat.

VIROL-i tegevdirektori Sven Hõbemägi sõnul on üritus sügav kummard auväärsetele abielupaaridele, kellelt on meil kõigil tänapäeval midagi õppida. Pool sajandit ja rohkem pereväärtuste hoidmist, andestamist, koosolemist nii heas kui ka halvas on vaid mõned märksõnad nende iseloomustamiseks.

Rakvere Karmeli koguduse pastor Gunnar Kotiesen ütles, et tema jaoks on viimased üheksa aastat olnud kuldpulmapaaride austamine üks aasta tipphetki. See ei ole vaid lühike viiv varasügisesel reedel kauni muusika ja toredate ettekannetega. Sellese mahub palju mälestusi, meeldivaid taaskohtumisi ja südant puudutavaid vestlusi. See päev seob unikaalsel moel mineviku tulevikuga, andes olevikule hindamatu tähenduse.

Lääne-Viru maakonnas toimub austamisüritus juba kümnendat korda ja tänavu on see reedel, 3. septembril algusega kell 13 Rakvere Kolmainu kirikus.

Vastuvõtule registreerida saab oma tänavu väärikat pulmaaastapäeva tähistavaid vanemaid, vanavanemaid või teisi lähedasi e-posti teel aadressil ingrid.parnamae@virol.ee või telefonil 5304 0823. VIROL ootab lähedaste ja sõprade telefonikõnesid või e-kirju hiljemalt 2. augustiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles