Sõiduteenust valides otsustab klient

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Kalmer Liivar sõidab Bolti kleepsudega autoga, mis on nagu liikuv reklaam, ja Eleryn Rämmeld osutab sõiduteenust nelja lapse kõrvalt.
Kalmer Liivar sõidab Bolti kleepsudega autoga, mis on nagu liikuv reklaam, ja Eleryn Rämmeld osutab sõiduteenust nelja lapse kõrvalt. Foto: Ain Liiva

Bolti taksod on Rakveres ringi vuranud juba 2019. aasta lõpust ja äpi teenus on omaks võetud. Asjaosalised räägivad, mida Bolt pakub kliendile ja sõitjale, ning konkurendid väljendavad oma suhtumist.

Eleryn Rämmeld alustas Bolti-sõitjana veebruaris ja on seda tööd vahelduva eduga teinud tänaseni. “Minul juhtus see hästi ägedalt,” rääkis nelja lapse ema, kelle teismeline tütar oli kurtnud, et linnas pole õhtul soodsat Bolti saada, millega koju sõita. “Äkki hakkad ise sõitma,” tegi tüdruk emale ettepaneku. Tuli välja, et loa saamiseks peab internetis dokumendid vormistama, vaja läheb fotosid autost, ja oli palju muud sekeldamist, aga nelja päevaga oli Eleryn Rämmeldil vastav luba olemas.

“Meil on vaba graafik ja ise otsustad, millal ja kui palju sõita tahad,” nimetas Eleryn Rämmeld Bolti kasuks rääkiva argumendi. Ta lõi juba esimesel sõidunädalal Rakvere Bolti-sõitjatele Facebooki grupi, et omavahel suhelda ja kogemusi jagada. “Me ei saa üksteiselt tellimusi eest ära napsata, sest süsteem otsustab, kellele tellimus läheb,” selgitas naine ning rääkis, et pigem saadakse ooteajal kokku, juuakse koos kohvi ja räägitakse ajaviiteks juttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles