Andres Jaadla osales abilinnapeana oma erahuvisid puudutavates aruteludes

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Pärast eelmisi kohalikke valimisi sai valimisliidu Rakvere Heaks esinumbrist Andres Jaadlast Rakvere linnavolikogu lihtliige. 2019. aasta sügisel toimunud võimuvahetuse järel edutati ta aga linna kolmandaks abilinnapeaks – varem oli linn hakkama saanud kahe abimeeriga.
Pärast eelmisi kohalikke valimisi sai valimisliidu Rakvere Heaks esinumbrist Andres Jaadlast Rakvere linnavolikogu lihtliige. 2019. aasta sügisel toimunud võimuvahetuse järel edutati ta aga linna kolmandaks abilinnapeaks – varem oli linn hakkama saanud kahe abimeeriga. Foto: Meelis Meilbaum

 Rakvere abilinnapea Andres Jaadla on vähemalt kahel korral osalenud linnavalitsuse istungil, kus kõne all olnud küsimustel on olnud puutepunkt Jaadla kui eraisiku ettevõtmistega. Aastaid tagasi on Jaadla toimingupiirangu rikkumise eest kriminaalkorras süüdi mõistetud (artikli kirjutamise hetkel on Jaadla süüteoandmed karistusregistrist kustutatud, toimetuse täpsustus 01.06.2021)

Keskerakonda kuuluv Rakvere abilinnapea Andres Jaadla ise ei leia, et oleks mõnd kirjutatud või kirjutamata reeglit rikkunud. Linnapea Triin Varek, kes on sama erakonna liige, ütles aga, et ilmnenud asjaoludel pidanuks Jaadla end küsimuste arutelult taandama. "Loomulikult oleksin mina koosolekult lahkunud, kui olnuksin detailplaneeritava ala piirinaaber, kelleks Jaadla on, nagu nüüd selgus," lausus ta.

Virumaa Teataja märkas Jaadla istumist kahel toolil korraga juhuslikult ja teisi artikleid ette valmistades. Ühe teemaks oli-on üürilepingu pikendamine, teisel detailplaneeringu algatamine, mis oli vajalik jalgpallihalli rajamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles