Otsitakse teadmata kadunuks jäänud noort naisterahvast

Kärt Devaney
Copy
SA Kadunud palub informatsiooni laupäeval, 8. mail kadunuks jäänud Keidi kohta.
SA Kadunud palub informatsiooni laupäeval, 8. mail kadunuks jäänud Keidi kohta. Foto: SA Kadunud

SA Kadunud otsib Rakvere linnas teadmata kadunuks jäänud 27-aastast Keidit. Neiu mobiiltelefon on alates pühapäeva hommikust levist väljas ja keegi tema lähedastest ei ole temaga sellest ajast ühendust saanud. Seni kogutud infole tuginedes või öelda, et Keidi elu võib ohus olla.

Keidi lahkus laupäeva hilisõhtul kella 23.30 paiku Rakveres asuvast elukohast peale seda, kui oli vastanud telefonikõnele, lubades korraks liikuda Võidu 2-2a asuvale parkimisplatsile. Mitme tunnistaja ütluste põhjal on tõenäoliselt Keidi kadumisega seotud sinist värvi GoBus kirjadega mikrobuss reg.numbriga 939 TKN, mis ärandati 8. mai õhtul Tapa linnast seni kindlaks tegemata isikute poolt. Seoses sellega palub SA Kadunud kõigil, kes on alates 8.05.kella 23.45-st Rakveres ja sellest ajast edasi kogu Eestis liikumas, peatumas või tankimas näinud seda sõidukit, anda viivitamatult teada SA Kadunud ööpäev läbi avatud infotelefonil 661 6776.

Kadunud Keidi on 168 cm pikk, saleda kehaehitusega ja pikkade tumedate juustega. Tal on seljas tumesinist värvi kapuutsiga jope, jalas musta värvi teksapüksid ja heledad tennised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles