Kaks meest ja Rakverest kadunud naine sõitsid Aegviidu liini bussiga kusagile välismaale

Copy
Bussiettevõtte GoBus Rakvere osakonna Tapa brigaadile kuuluv Iveco, millega välismaale seiklema mindi.
Bussiettevõtte GoBus Rakvere osakonna Tapa brigaadile kuuluv Iveco, millega välismaale seiklema mindi. Foto: Sergei Jakunin/ebus.ee

Sihtasutuse Kadunud sotsiaalmeedias kirjeldatud 27-aastase rakverlanna Keidi kadumine 8. mai hilisõhtul osutus hoopis läbimõtlemata seikluseks. Politsei andmeil istus Keidi ise Rakveres Võidu tänava parklas Go Busile kuuluvasse väikebussi, mis oli varastatud sama päeva õhtul Tapalt. Bussi võtnud mehed ja Keidi on politsei kinnitusel tuttavad ja Rakverest suundusid nad välismaale.

Buss on kuulutatud rahvusvaheliselt tagaotsitavaks, sest selle lahkumine üle Eesti lõunapiiri on elektrooniliselt fikseeritud. "See tähendab, et kui tagaotsitav sõiduk jääb mistahes riigis kohalikele korravalvuritele silma, peetakse see kinni," ütles Rakvere politseijaoskonna juht Katrin Satsi. Reede, 14. mai pärastlõunaks seltskond tabatud ei olnud.

Sündmuste eelmäng sai alguse reede, 7. mai õhtul, kui Iveco väiksemat sorti buss lõpetas päevatöö ja bussijuht parkis Aegviidu–Tapa liini teenindanud sõiduki Tapa bussijaama taha parklasse. "Viis meie bussi ööbivad Tapal," rääkis Go Busi Rakvere regiooni juht Rein Kaljuveer. "Kõnealune väiksem buss teenindab reise, kus on vähem sõitjaid, ja kuni esmaspäevani pidi see parklas seisma. Bussil pole kindlat juhti, sellega sõidavad praktiliselt kõik meie Tapal elavad juhid."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles