Nädala kaja: väga kiire nädal

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Veiki Ojaperv.
Veiki Ojaperv. Foto: Vladislav Musakko

Kuidagi kiiresti läks see nädal, vähemalt Virumaa Teataja toimetusel. Ajakirjanikule tähendab kiire nädal seda, et teemasid, mida käsitleda, on palju ja need on huvitavad. Mida kiirem ja keerulisem nädal toimetusel, seda rohkem tulevad kolleegid kokku üksteist abistama ja kaasa mõtlema. Selline sünergia on nakkav ja vinge.

Koostöö on ka Lääne-Virumaa suurtes ettevõtetes. Suure töö tulemusena on OG Elektra ja Rakvere lihatööstus juba oma töötajaid massiliselt vaktsineerinud. Nimekirju koostavad JELD-WEN, Bellus, Viru maakohus, Aru Grupp ja teised. Igal pool on märgata suurt soovi vaktsineeritud saada, mis annab järjest enam lootust, et varsti on võimalik hakata mõtlema tavapärase elu juurde naasmisele.

Minu paariaastane ajakirjanikukarjäär on näidanud, et nii kui tulevad esimesed soojad ilmad, hakkab midagi juhtuma. Korraldasime kollektiiviga väikese grilliõhtu, kus arutasime ajaleheteemasid, eraelu ja nautisime kevadet. Ühel hetkel helises valves oleva ajakirjaniku telefon ning umbes viie minuti pärast suundusid ajakirjanik ja fotograaf sündmuskohale. Ilumäel süttinud elumajas oli hukkunud tuntud mälumängur Endel Soo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles