Bolt Food laieneb Rakveresse

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja
Copy
Bolt Food laieneb Rakveresse.
Bolt Food laieneb Rakveresse. Foto: Elmo Riig

Bolt käivitab tänasest Rakveres toidu tellimise teenuse Bolt Food. Teenuse tutvustamiseks on esialgu kõigi tellimuste kohaletoomine lähedal asuvatest restoranidest tasuta.

"Rakvere on Eestis kaheksas linn, kus saab Bolt Foodi abil endale toitu koju tellida. Tahame sel aastal laieneda veel kahte Eesti linna, et oma teenus inimestele võimalikult kättesaadavaks teha. Bolt Food pakub kiiret ja soodsat teenust, et kohalike toidukohtade maitseelamused mugavalt koduukseni toimetada," rääkis Bolt Food Eesti suunajuht Marek Poel.

Bolt Foodi teenusega tutvumiseks on kohalikele piiratud aja jooksul kõigi tellimuste kohaletoomine tasuta. Klientidele on valikus 15 toidukohta ja toidupoodi, muu hulgas Circle K, Hesburger, Ocean Sushi ja Selver.

Toidu tellimiseks tuleb telefoni laadida Bolt Foodi rakendus, kust näeb valikus olevaid restorane ja nende menüüd. Enne tellimuse kinnitamist näitab rakendus tellimuse hinda ja eeldatavat kojutoomise aega. Tellimuse eest maksmiseks peab sisestama rakendusse oma pangakaardi andmed.

Bolt Foodi teenus on kättesaadav veel Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Kohtla-Järvel, Jõhvis ja Viljandis. Bolt Food tegutseb 20 riigis ja 56 linnas üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles