Viru ralli lükkub edasi

Eva Samolberg
, peatoimetaja
Copy
Viru ralli lükkub piirangute tõttu edasi.
Viru ralli lükkub piirangute tõttu edasi. Foto: Ain Liiva

Eesti Autospordi Liit (EAL) ja Viru ralli korraldusmeeskond teatavad, et COVID-19 levikust tingituna on otsustatud ennetava meetmena Viru ralli edasi lükata sügise algusesse. Esialgse võistluskalendri järgi oleks Viru ralli olnud Eesti autoralli lahtiste meistrivõistluste 3. etapp.

Viru ralli uueks toimumisajaks on kavandatud 18. september ja ralli on ühepäevane. Ürituse peakorraldaja Madis Halling ütles, et võistluse edasilükkamine ei olnud kindlasti korraldusmeeskonna esimene valik, kuid see otsus tuli pärast pikka arutelu ja kaalumist siiski raske südamega vastu võtta.

"Tänased kehtivad piirangud ei anna korraldajale täielikku kindlust võistluse läbiviimise võimalikkuses, seetõttu pidasime mõistlikuks lükata võistlus sügise algusesse ja korraldada ralli ühepäevasena. Loodame siinkohal nii võistlejate kui ka rallisõprade mõistvale suhtumisele ja kohtume kõigiga jälle 18. septembril."

Eesti Autospordi Liidu spordidivisjoni juht Kuldar Sikk lisas, et praegune epidemioloogiline olukord ei ole veel nii hea, et saaks võistlusi normaalsetes tingimustes pidada. "EAL on siinkohal aktiivses suhtluses nii kultuuriministeeriumi kui ka terviseametiga, et olla kursis viimaste arengutega. Üritame teha kõik selleks, et autospordikogukonna hääl oleks esindatud ja kuuldav ka kõrgemal tasandil, kuid mõistame kehtestatud piirangute olulisust ja teeme kõik selleks, et viiruse leviku tõkestamisele kaasa aidata."

Tema sõnul teeb EAL tööd ka selle nimel, et võistluskalendrisse ei jääks tühimikku ja meistritiitel saaks hooaja lõpus välja antud igas võistlusklassis. "Palume siinkohal kõigi poolte mõistvat suhtumist ja loodetavasti saame juba õige pea jälle võistlusi läbi viia normaaltingimustes."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles