Toitlustus koduköögist – miks mitte?!

Kärt Devaney
Copy
Triin Nurk valmistab muu hulgas täistaimset sojašašlõkki.
Triin Nurk valmistab muu hulgas täistaimset sojašašlõkki. Foto: Marianne Loorents

Kui koduste pagaritoodete ja tortide pakkumine-müümine on hobiküpsetajate seas trendiks juba pikemat aega, siis kodust toitlustusteenuse pakkumine on uuemat laadi ettevõtmine. Pakutakse nii peoteenindust kui ka lõunasööki.

Sõltumata Virumaa väiksusest on siingi viimasel ajal kodust toitlustuse pakkujaid võrdlemisi palju ning valikut jagub kõikvõimalike soovidega sööjatele.

Samuti ei piirdu toiduentusiastid vaid Rakverega, näiteks on võimalik eineid koju tellida Aaspere ja Haljala piirkonnas. Viimases pakub soolaseid ja magusaid eineid noor ettevõtlik Renate Kurs, kelle huvi toidumaailma vastu sai alguse juba väiksena. “Mulle väga meeldis proovida lihtsamaid retsepte, teha koogikesi. Koolis oli ka kord nädalas selline kokandustund, kus tegime kõik koos midagi soolast ja magusat, mida hiljem koos nautisime. See taas suurendas minu huvi toidu vastu,” jutustab Renate Kurs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles