Toitlustus koduköögist – miks mitte?!

Triin Nurk valmistab muu hulgas täistaimset sojašašlõkki. FOTO: Marianne Loorents

Kui koduste pagaritoodete ja tortide pakkumine-müümine on hobiküpsetajate seas trendiks juba pikemat aega, siis kodust toitlustusteenuse pakkumine on uuemat laadi ettevõtmine. Pakutakse nii peoteenindust kui ka lõunasööki.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Sõltumata Virumaa väiksusest on siingi viimasel ajal kodust toitlustuse pakkujaid võrdlemisi palju ning valikut jagub kõikvõimalike soovidega sööjatele.

Samuti ei piirdu toiduentusiastid vaid Rakverega, näiteks on võimalik eineid koju tellida Aaspere ja Haljala piirkonnas. Viimases pakub soolaseid ja magusaid eineid noor ettevõtlik Renate Kurs, kelle huvi toidumaailma vastu sai alguse juba väiksena. “Mulle väga meeldis proovida lihtsamaid retsepte, teha koogikesi. Koolis oli ka kord nädalas selline kokandustund, kus tegime kõik koos midagi soolast ja magusat, mida hiljem koos nautisime. See taas suurendas minu huvi toidu vastu,” jutustab Renate Kurs.

27.05.2021 29.05.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto