Tamsalus tuleb üleeestiline puuetega inimeste kultuurifestival

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Üleriigiline puutega inimeste 24. kultuurifestival peeti 2019. aastal Rakvere teatris. Fotol on Saaremaa Puuetega Inimeste Koja ansambel Viu ja Sõbrad. Peatselt kohtutakse Tamsalus.
Üleriigiline puutega inimeste 24. kultuurifestival peeti 2019. aastal Rakvere teatris. Fotol on Saaremaa Puuetega Inimeste Koja ansambel Viu ja Sõbrad. Peatselt kohtutakse Tamsalus. Foto: Meelis Meilbaum

Üleriigiline puuetega inimeste kultuurifestival toimub 18. ja 19. juunil Tamsalu rahvamajas.

“Oleme selle festivaliga neljandal katsel. Just nii palju kordi on see edasi nihkunud, et nüüd peame korraga nii 25. kui ka 26. festivali,” rääkis Lääne-Viru Puuetega Inimeste Koja juhatuse esimees ja festivali korraldaja Helmi Urbalu.

Urbalu ütles, et kui ta algul pelgas, kas kollektiive on tulemas, siis üsna nobedasti registreerisid end kaugemalt tulijad: Saaremaalt, Pärnust, Võrust, Narvast. “Esimene päev on juubelihõnguline, sest mullu oleks olnud 25. kord. Seetõttu täname kõiki kollektiive, neile esinevad Tamsalu rahvamaja taidlejad ning kõik puuetega inimeste kollektiivid, kes soovivad, saavad samuti esineda. Konkurssi nagu eelneval korral ei tule, sest proove ei ole saadud teha,” kõneles Urbalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles