Rakveres toimub pühapäeval tänavatantsukoolitus

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
JJ-Streeti asutaja Joel Juht korraldab 6. juunil Rakveres tänavatantsukoolituse.
JJ-Streeti asutaja Joel Juht korraldab 6. juunil Rakveres tänavatantsukoolituse. Foto: Jakob Meier

Pühapäeval, 6. juunil toimub Rakveres teoreetiline ja praktiline tänavatantsukoolitus "Rakvere dance day", mida korraldab tänavatantsukooli JJ-Street asutaja Joel Juht. Koolitus toimub JJ-Streeti Rakvere treeningusaalis Võidu 19 ning oodatud on ka algajad tantsuhuvilised.

Umbes viietunnine koolitus algab kell 11.45 ja vajalik on eelregistreerimine ürituse lehel Facebookis. Osalejate arv on piiratud.

Juba 30 aastat Eesti tänavatantsu panustanud treener Joel Juht on loonud sadu koreograafiad, löönud kaasa lavastustes ja muusikavideotes, olnud artistide taustatantsija üle kümne aasta ning astunud üles esinejana nii Euroopas kui ka Ameerikas. Lisaks oli ta mitmel aastal seotud tänavakultuurifestivaliga Baltic Session ning korraldab siiani tantsuvõistlusi.

Praegu toimuvad JJ-Streeti tantsutreeningud regulaarselt 30 paigas üle Eesti, sealhulgas Rakveres ja Tapal.

Koolituse eesmärgiks on tekitada noortes suuremat huvi tänavatantsu vastu ning anda edasi oskusi ja teadmisi, millega osalejad saavad iseseisvalt edasi töötada. "Minu eesmärk on inimesi päriselt aidata ja suunata ning kasutan selleks oma isiklikke kogemusi, mida poest või internetist kätte ei saa," ütles Joel Juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles